You are currently viewing Bliv klar til en romantisk bilferie

Bliv klar til en romantisk bilferie

Det er altid dejligt at tilbringe tid med sin kæreste. Når man har tid til det, er det derfor også oplagt at tage på en romantisk ferie. Men der er mange ferietyper, man kunne vælge at kaste sig over. Én mulighed er at tage på romantisk bilferie sammen. Det kan der være god grund til at overveje, hvis I både vil have masser af kvalitetstid sammen, og hvis I vil opleve en masse. Så handler det ellers blot om at blive klar, så I kan komme afsted.

Få bilen i stand

Hvis den ikke allerede er det, så er det nu et oplagt tidspunkt at få bilen i stand. Derfor kan det også være på tide at få bilen på autoværksted.

Nogle gange er man ikke helt god til at få tjekket op på, om alting er i orden i hverdagen. Inden I tager afsted er det dog vigtigt, så I ikke risikerer at løbe ind i problemer undervejs.

Planlæg ruten

Der er forskellige måder at tilrettelægge en bilferie på. I og med netop denne ferietype giver så stor frihed, så er der heller ingen, der siger, at I absolut skal bestemme hele ruten. Men det kan alligevel være en god idé at have en idé på forhånd.

Ved at have en plan kan I nemlig nemmere forberede jer på, hvor I vil kunne overnatte, og hvad det cirka vil koste jer i afgifter og benzin. Det kan altså blot give færre bekymringer på turen.

Hvordan vil I sove?

Der er typisk flere muligheder, når det kommer til overnatning på bilferien eller en kærestetur i bil. Derfor er dette også noget, I skal overveje.

I kan blandt andet…

  • Slå telt op
  • Sove i bilen
  • Og bo på hotel

I skal bare sikre jer, at det rent faktisk også kan lade sig gøre. Hvis I eksempelvis vælger at campere, så skal I vide, om der er campingpladser, eller om loven tillader at campere i det fri. Vælger I derimod at sove på hotel, vandrehjem eller lignende, så skal I sikre jer, at der også er mulighed for parkering af jeres bil.

Hvad skal I pakke?

Endelig skal I overveje, hvad I skal have med. På nogle måder kan en bilferie giver jer mulighed for at pakke mere. På andre kan der dog også være større behov til pakkelisten, hvis I eksempelvis skal kunne lave mad eller campere.

Det kan altså være en god idé at tænke lidt strategisk omkring jeres pakning.